• bloemen-los-sub

Wat kost de therapie en hoeveel krijg ik vergoed?

Doordat Alternatieve Therapie Praktijk 'De BalanZ' is aangesloten bij de beroepsvereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijzen (VBAG) en bij de koepelorganisatie RBCZ kun je de kosten voor de natuurgeneeskundige therapie sessies (deels) vergoed krijgen via je zorgverzekeraar. Voor de exacte hoogte van de vergoeding die op jou van toepassing is raad ik je aan de zorgverzekeraar rechtstreeks te bellen. Vraag om de vergoedingen voor ' Alternatieve geneeswijzen' en geef aan dat je behandeld wilt worden door een lid van de VBAG & RBCZ.

Betaling

De natuurgeneeskundige therapie sessies betaal je altijd direct na afloop van de therapie sessie. Je kan contant betalen of direct ter plaatse een digitaal betaalverzoek voldoen. Je krijg een factuur mee welke je dan zelf kunt indienen bij de zorgverzekeraar.

Tarieven

Een losse therapie sessie kost:

30 minuten 60,-
45 minuten 90,-  
60 minuten  120,- 
90 minuten  165,-

Op de consultprijzen aan natuurpersonen wordt geen BTW in rekening gebracht. Aan bedrijven wordt het bedrag vermeerderd met 21% BTW.

Annuleren van een afspraak

Een afspraak kan kostenloos 24 uur vooraf worden geannuleerd. Als je de afspraak korter dan 24 uur vooraf afzegt, breng ik de volledige consultprijs in rekening per factuur.

Lees hier de privacyverklaring & algemene voorwaarden van Praktijk 'De BalanZ'

Nieuws

  • Waarom je als volwassene vaak (onbewust) reageert als een kind

    Voel jij je wel eens gekwetst of boos als een vriend of collega iets zegt tus...

    Lees meer
  • Hoe stroom jij?

    Gehechtheid is de moeder van al het lijden! Hecht enkel aan het moment NU... ...

    Lees meer
Meer nieuws